Ajankohtaista


27.6.2017 :: Lisäyksiä Ecolamin tasotilausohjelmaan

Mittakuva

ODOTETTU OMINAISUUS:
KESKENERÄISTEN PIIRROSTEN TALLENNUS
Keskeneräisten piirrosten tallennus ja jatkaminen myöhemmin on nyt mahdollista. Tätä voi käyttää esim. tarjouksen laskemiseen. Jos tarjouksesta myöhemmin tulee tilaus, sitä ei tarvitse enää piirtää uudelleen. Voit ottaa vanhan tallennetun piirroksen uudelleen muokkaukseen ja kääntää sen tilaukseksi. Vanhoja tilauksia kuvan kanssa pääsee katsomaan tasopiirtoon kirjauduttua 'Tilini' kohdasta.

Toinen merkittävä parannus on, että viisteen pituusmitta näkyy suoraan ohjelmasta.

ERÄ UUSIA VÄLITILAKUOSEJA!
Tasotilausohjelmassa on saatavilla rajoitettu erä välitilakuoseja, jotka eivät löydy esitteistämme. Kuoseja on yhdeksän. Tunnistat nämä tuotteet maininnasta *erä* nimen perässä.

 

LISÄTIETOJA ASIAKASPALVELUSTAMME!


 

29.5.2017 :: Tandemboxin lokerikot

Lokerikkojen malli vaihtuu
Asiakkaiden palautteiden johdosta vaihdamme Tandemboxin lokerikot 30LTHA...100LTHA uuteen, kantikkaaseen versioon. Malli on jo käytössä Legraboxeissa. Koodit pysyvät samoina kuin ennenkin ja väri on vaaleanharmaa.

Lisäksi lokerikkoon on nyt saatavilla kätevä veitsiteline (muovia), koodi VTHA sekä jakaja, koodi LOKJAHA.

 

Lokerikko


 

23.5.2017 :: Ecolamin malliston muutoksia

Ecolamin uutta

UUTTA MASSIIVIPUUTASOIHIN: SAARNI
Lisäämme mallistoomme uuden massiivipuutason. Saarni on hyvin ajankohtainen puulaji, joka ihastuttaa kauniilla kuviollaan. Saarni näyttää upealta myös tummaksi öljyttynä. Suosittelemme!

saarni

40 MM MASSIIVIPUUTASOT POISTUVAT
Antiikkitammea lukuunottamatta poistamme kesäkuussa 40 mm paksut massiivipuutasot mallistostamme. Jatkossa siis kaikki massiivipuut ovat saatavana vain 30 mm paksuisena (poikkeuksena antiikkitammi).

UUSI LAMINAATTIKUOSI NATURAL TAMMI 4076EM
Tammikuosit ovat nyt kysyttyjä. Mallistomme täydentyy tammikuosilla 4076EM, jossa on rauhalliset sävyt ja tyylikäs kuvio. Tämä uutuus sopii erityisesti skandinaaviseen sisustukseen!

natural tammi

SAVU SAUVAPÄHKINÄ POISTUU MALLISTOSTA
Savu sauvapähkinä-laminaatin (4250U) valmistus lopetetaan. Kuosia on saatavilla kysynnästä riippuen toukokuun loppuun saakka. Etsimme parhaillaan uutta, ajankohtaista kuosia poistuneen tilalle.

Lisää tietoja asiakaspalvelustamme!


 

8.5.2017 :: Kesälomien vaikutukset toimituksiin

Kesäkuva


HAHLE
Espoon myynti ja varasto on suljettuna viikon 30, muuten olemme avoinna normaalisti.

ECOLAM
Ecolamin tuotanto viettää kesälomaa viikot 28-30. Toimistomme palvelee koko loman ajan, joten voit jättää tilauksesi meille puhelimitse numeroon 0201 809 360, faxiin 0201 809 361 tai sähköpostiin ecolam@hahle.com. Toimiston aukioloaika viikoilla 28-30 on klo 9.00-14.00. Kesäajan toimitukset seuraavan aikataulun mukaisesti:

Ecolamin aikataulu 2017

Tuotanto käynnistyy täydellä teholla viikon 31 maanantaina eli 31.07. Suuntakuormat kulkevat täydellisenä alkaen viikolla 32.

JOSADOOR

Josadoorin tuotanto on suljettu viikot 27-30, myynti ja varasto ovat suljettu viikon 30 ajan. Kesäajan toimitukset seuraavan aikataulun mukaisesti (tilausten tulee olla viimeistään torstaina Josadoorilla):

2017 Josadoorin aikataulu

Valmisvarastotuotteita toimitetaan ja tilauksia vastaanotetaan viikot 27-29, puh. 0201 809 380, fax 0201 809 381 tai sähköpostiin josadoor@hahle.com. Toimiston aukioloaika viikoilla 27-29 on klo 9.00 - 15.00. Valmisvarastotuotteita ovat Sara sileä R2 500 valkea ja 568 lumivalkea, Virna 568 lumivalkea ja Akasia valkea. Tuotanto käynnistyy täydellä teholla viikon 31 maanantaina eli 31.07.

OTSOSON

Otsosonin asiakaspalvelu palvelee läpi kesän. Varasto on heinäkuussa suljettu viikot 29-30.

 

Toivotamme hyvää kesää! Lisää tietoja asiakaspalvelustamme. Tulostettava versio tästä.

 


 

3.5.2017 :: Josadoorin toimitusajoissa väliaikaisia pidennyksiä

 

Olemme käynnistäneet mittavat investoinnit parantaaksemme Josadoorin toimituksia. Josadoorille asennetaan uusi automaattivarasto ja paloittelusaha. Lisäksi rakennamme kaksi uutta hallia.

Investointien toimeenpano on jo aiheuttanut runsaasti poikkeusjärjestelyjä Josadoorilla. Jotta toimituksemme olisivat mahdollisimman täsmällisiä, joudumme väliaikaisesti pidentämään toimitusaikojamme yhdellä viikolla. Poikkeustoimitusajat ovat voimassa touko- ja kesäkuun ajan. Pyrimme toimittamaan tavarat välittömästi niiden valmistuttua ja ilmoittamaan ylimääräisistä viivästyksistä.

Huom! Teknisistä syistä johtuen vahvistamme tilaukset edelleen normaalilla toimitusajalla, mutta tilaus- vahvistuksessa on maininta max. viikon ylimääräisestä toimitusajasta.

Pahoittelemme investointien aiheuttamaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestä. Investointien toteuttamisen jälkeen pystymme jälleen palvelemaan asiakkaitamme normaalisti.


 

25.1.2017 :: Kuulumisia helarintamalta

JÄRKI-JÄTEJÄRJESTELMÄN SYVYYS PIENENEE

   

Olemme pienentäneet Järki-jätejärjestelmän kehän syvyyttä 50 mm eli uusi on syvyys on 400 mm. Tällöin viemäröinnille on reilusti tilaa. Sankojako muuttuu hieman ja 900 mm leveä kehä poistuu valikoimistamme. Huomioithan uuden syvyyden myös laatikoissa ja kiskoissa (400mm).
Kehä on tukeva ja helppo pitää siistinä! Lisätiedot ja uusi sankojako löytyy tästä linkistä.

 

LEGRABOXIN VALKOINEN MATTO

  

Nykyinen valkoinen LEGRABOXIN pohjamatto on osoittautunut hankalaksi, koska se on kovin herkkä tahroille. Vaihdoimme vähemmän herkkään materiaaliin, jonka väri on edelleen valkoinen. Koodit ja hinnat pysyvät samoina.


PUUMESSUT 2017

Messujärjestelyt ovat jo alkaneet! Kannattaa merkitä ajoissa kalenteriin Puumessut Jyväskylässä syyskuussa 06.09.-08.09.2017


 

16.12.2016 :: Keittiöaltaat kätevästi Otsonilta

KATTAVA TERÄSMALLISTO

Otsosonin teräsallasmallistossa löytyy monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja kaikenlaisiin kohteisiin. Otsoson-teräsaltaiden polyuretaanitiivisteenansiosta asennus on helppoa, asennusystävällistä ja aikaa säästävää.

 

ILVES-ALLAS NYT SYVEMPÄNÄ

Kompaktin 480x480 Ilves-teräsaltaan syvyyttä on lisätty. Syvyys on nyt 180 mm (entisen 150 mm sijaan).                   

 

KOMPOSIITTIALTAITA

Muistathan myös suositut komposiittialtaamme Tenon ja Ivalon! Kaikkia värejä ja kokoja on nyt saatavilla varastoltamme.

 

LISÄTIETOJA ASIAKASPALVELUSTAMME

 

 


 

16.11.2016 :: Upeat viilupintaiset vetolaatikot ovat nyt saatavilla.

Upeat viilupintaiset vetolaatikot ovat nyt saatavilla. Hahlelta on mahdollista tilata tehdastoimituksena Belgiassa valmistettuja TA’OR- vetolaatikoita, joissa on ensiluokkainen viilupinta. Laatikon kanssa käytetään Blumin MOVENTO-kiskoja (BLUMOTION tai TIP-ON BLUMOTION).
TA’OR on yhteensopiva Blumin Legraboxin kanssa. Niiden mitoitus ja muotoilu on täysin identtinen. Voit siis yhdistellä niitä vapaasti.

   

 

Linkki web sivuille


 

17.10.2016 :: Upea musta onyx sarana

Säväytä yksityikohdilla. Uusi värivaihtoehto saranoihin. CLIP TOP BLUMOTION -saranoita ja aluslevyjä on nyt saatavilla varastoltamme rajattuna mallistona, myös mustalla onyx-värillä.

Esite mallistosta

Linkki web sivuille

    


 

21.9.2016 :: TANDEMBOX on nyt hiottu huippuunsa.

TANDEMBOX on nyt hiottu huippuunsa.

Uusimman tuotekehittelyn tuloksena TANDEMBOX on entistäkin parempi.

OPTIMOITU KISKO

Lukuisten uudistettujen komponenttien ansiosta liuku on pehmeämpi.
Tuloksena on tasainen ja äänetön liike.

KEVYEMPI AVAUS

Laatikko avautuu aiempaa kevyemmällä voimalla.

UUDISTETTU ETUSARJAKIINNIKE

Etusarjakiinnikkeen muotoilu on optimoitu vieläkin jämäkämmän lopputuloksen saavuttamiseksi.

OPTIMOITU TANDEMBOX ON NYT VARASTOSSAMME

Huom! Muutos koskee kaikkia TANDEMBOXEJA.
Pakkauksissa olevat Blumin tuotekoodit vaihtuvat, mutta Hahlen tuotekoodit pysyvät silti samoina.
Vanhat ja uudet osat toimivat keskenään.


 

« Edelliset 10   Seuraavat 10 »