Kivitasot

Valitse näyttävyyttä keittiöösi laadukkailla kivitasoilla!


Hahle ryhmän uusin tuoteperhe laajenee graniitti ja kvartsikomposiitti tasoihin. Materiaali sopii niin moderneihin kuin klassisiin kohteisiin, loistavien ominaisuuksien kanssa.

Graniittitasot

Graniitti on aito ja ajaton luonnonmateriaali, käytettään näitä keittiössä tai kylpyhuoneessa. Graniitti kestää kuumuutta ja on täysin vedenpitävä. Tiheän rakenteen vuoksi erittäin hygieeninen ja helppo puhdistaa. Materiaalivahvuudet graniittitasoissa ovat 20 mm ja 30 mm, valikoimasta löytyy lisäksi liimatut massiivireunaiset tasot. Malliston värivalikoima on laaja ja graniitin pintavaihtoehtona kiillotetun lisäksi saatavan myös matta ja nahkamainen käsittely.

Kvartsikomposiitti

Kvartsikomposiitista 93 % on luonnonmateriaaleja eli kvartsia ja graniittia, joihin on lisätty side- ja väriaineita. Kvartsikomposiitin ominaisuudet ovat käytännössä samat kuin graniitin ominaisuudet, mutta huokoisuus on vähäisempää ja rakenne ja väri ovat tasaisemmat. Malliston laajuus antaa valinnan vapautta suunnitteluun. Materiaalivahvuuksia kvartsikomposiittitasoissa löytyy 12 mm,  20 mm ja 30 mm, lisäksi valikoimasta löytyy  liimatut massiivireunaiset kvartsikomposiittitasot

Erilaiset allaskiinnitykset ja liesitasojen upotukset tuovat käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä keittiöön.

Helppokäyttöinen laskuri on nyt käytettävissä osoitteessa www.nerostein.fi . Laskuri vaatii tunnukset ja kirjautumisen. Lisätietoja alueesi myyntiedustajalta tai Arto Nummilalta 0201 809 394, (arto.nummila@hahle.com)

Ajankohtaista


27.6.2017 :: Lisäyksiä Ecolamin tasotilausohjelmaan

ODOTETTU OMINAISUUS:KESKENERÄISTEN PIIRROSTEN TALLENNUSKeskeneräisten piirrosten tallennus ja jatkaminen myöhemmin on nyt mahdollista. Tätä voi käyt..
Lue lisää »

29.5.2017 :: Tandemboxin lokerikot

Lokerikkojen malli vaihtuuAsiakkaiden palautteiden johdosta vaihdamme Tandemboxin lokerikot 30LTHA...100LTHA uuteen, kantikkaaseen versioon. Malli on ..
Lue lisää »

23.5.2017 :: Ecolamin malliston muutoksia

UUTTA MASSIIVIPUUTASOIHIN: SAARNILisäämme mallistoomme uuden massiivipuutason. Saarni on hyvin ajankohtainen puulaji, joka ihastuttaa kauniilla kuvi..
Lue lisää »

Katso kaikki