Ajankohtaista


1.9.2016 :: LEGRABOX upeilla erikoisväreillä

Pelkistetyn tyylikäs LEGRABOX on mahdollista tilata tehdastoimituksena mustan tai rosterin värisenä (huom. levytakasarjalla + takasarja-adapterilla).

SUUREMMAT SYVYYDET KAIKKIIN LEGRABOXIN VÄREIHIN.

Voit tilata tehdastoimituksena myös erikoissyvyyksiämihin tahansa LEGRABOX väriin. Saatavana 550 mm, 600 mm ja 650 mm.

Minimitilausmäärä laatikon sivuille ja kiskoille on 3-6 paria riippuen tuotteesta. Toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Muistathan, että varastomallistomme on entiseen tapaan LEGRABOX Silkinvalkoinen ja Orion-harmaa.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

   


 

25.8.2016 :: Muutos petsattujen ovien toimitusaikaan.

Josadoorin petsattujen tuotteiden toimitusaika muuttuu kolmesta viikosta neljään viikkoon. Lakattujen 010-tuotteiden sekä sävyjen 021 ja 027 toimitusaika pysyy entisellään kolmessa viikossa.

Muutos astuu voimaa uusille tilauksille 03.10.2016 alkaen.

 


 

14.6.2016 :: Keittiöideoita esitteemme uudistuivat.

Keittiöideat on nyt jaettu seuraavanlaisiin pienempiin esitteisiin.
- Tasot
- Ovet
- Vetimet
- Tandembox
- Legrabox
- Mekanismit
- Fiilisesite

Uudistimme myös ulkoasua. Pyrimme tuotteiden esittelyssä selkeään ja yksinkertaiseen formaattiin, jotta kuosien ja mallien valinta olisi mahdollisimman vaivatonta.

Sähköiset versiot ovat nyt käytettävissä nettisivuillamme. Pääset tutustumaan uusiin esitteisiin tästä linkistä.


 

31.5.2016 :: Allasupotus laminaatti- ja Fenix-tasoihin

Ecolam-laminaattitasoihin on saatavana allasupotus huulletuille altaille. Allas kiinnitetään tasoon alhaaltapäin. Varsinainen allasreuna jää hieman pöytätasoa alemmaksi, jolloin pinta jatkuu mahdollisimman tasaisena ja yhtenäisenä. Nyt Ecolamilla on varastossa altaita, jotka on helppo liittää tasotilaukseen. Toki asennamme myös muita altaita.

Ecolamin laminaattitasoihin saat myös allas- ja liesiaukot valmiiksi koneistettuna. Katkaiset vain asennuksen yhteydessä kuljetustuet. Helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää...


 

20.5.2016 :: Hahlen väki vieraili Milanon EuroCucinassa – katso tuoreimmat keittiötrendit

EuroCucina on maailman suurin kansainvälinen huonekalu- ja keittiötapahtuma, joka järjestetään joka toinen vuosi. Hahlen väki kävi tutustumassa uusimpiin trendeihin. Raportti messuilta.


 

3.5.2016 :: Reunamuodot pähkinänkuoressa

Olemme viime aikoina laajentaneet mallistoamme reunanauhoituksissa. Haluamme selventää vaihtoehtojen laajaa kirjoa ja laadimme yksinkertaisen ohjeistuksen, jossa reunavaihtoehdot käydään läpi. Linkki ohjeeseen.

 


 

5.4.2016 :: Ecolamilla uusi pakkausvaihtoehto pitkille tasoille.

1. HUONEKALULAVA erikoissuojattu vaihtoehto

Ecolam tarjoaa uuden ja turvallisemman tavan toimittaa tasoja ja välitilalevyjä. Lavan koko on 3100 x 700 mm. Lavaa on mahdollista käsitellä päästä pumppukärryllä sekä trukilla normaalisti sivusta. Lavan käsittely on siis helppoa ilman trukkiakin. Lavan päällä on 15 mm vahvuinen suojalevy suojaamassa tuotteita kolhuilta. Reunoilta tuotteet ovat kokonaan lavan ja suojalevyn mittojen sisäpuolella, jolloin sivusta tulevat iskut eivät vaurioita tuotteita. Jos tuotteet ovat suurempia kuin lavan ulkomitat, käytämme aina tuotteen mitat ylittäviä suojalevyjä. Erittäin hyvin suojaavasta lavapakkauksesta huolimatta jokainen taso tai välitilalevy on pakattu vielä yksittäin kuplamuoviin.

2. TASOLAVA peruspakkaus
Ecolam peruslava on kooltaan 800 x 600 mm teholava. Normaalissa tasotoimituksessa lavoja on kaksi peräkkäin. Lava on käsiteltävissä trukilla sivusta. Pantojen alla on pahviset kulmasuojat suojaamassa tuotteita mm. pannan painaumilta. Lavan päällä on 3 mm vahvuinen kovalevy suojaamassa tuotteita päälle lastauksessa. Tässäkin pakkauksessa jokainen taso tai välitilalevy on pakattu tuttuun tyyliin yksittäin kuplamuoviin.

Pakkausten hinnoittelu löytyy Ovi- ja tasohinnastosta 2016.

HUOM. Pakkaustavasta riippumatta on tärkeää, että vastaanotettaessa lähetystä katsotte pakkauksen olevan ehjä. Jos pakkauksessa on kolhuja, kirjoittakaa rahtikirjaan varauma ja ilmoittakaan vauriosta Ecolamille. Vaurioiden, mitkä eivät näy päällepäin (piilovaurio), huomautusaika Ecolamille on 5 päivää tavaran saapumisesta. Jatkokuljetettujen ja/tai asennettujen tasojen vaurioista emme voi ottaa vastaan kuljetusvauriota.

 


 

10.3.2016 :: Hahle-ryhmä on kasvanut yhdellä jäsenellä

Hahle-ryhmän uusin tulokas on suomalainen M-Light Oy. M-Light on eräs maamme johtava kotimainen valaisimien valmistaja ja suunnittelija. Valmistus- ja tuotekehitysyksikkö sijaitsee keskellä Suomea Muuramessa. Lisätietoja M-Lightista www.m-light.fi .

Tulevaisuudessa M-Lightin valikoima tulee tarjoamaan uusia valaisimia keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

            


 

8.3.2016 :: Uusi ovi-ja tasohinnasto

Uusi ovi-ja tasohinnasto on ilmestynyt. Mallistosta löydät runsaasti houkuttelevia uutuuksia. Laminaattitasoihin on peräti 14 uutta kuosia ja niihin pinnanvärisiä abs-nauhoja. Uusia kuoseja ja malleja on tullut Fino- ja kehysoviin. Web sivuilta löydät kaikki päivitetyt tuotteet.

Ovitasohinnasto 2016 muutosten yhteenvedon voit ladata tästä

 

 


 

4.3.2016 :: Tandembox Tip-On Blumotion laatikko

Vetimettömät kalusteet mahdollistava, Tip-On Blumotion-kiskomekanismi on saatavilla varastostamme nyt myös Tandembox-laatikolle. Tip-On Blumotion on kisko, jossa yhdistyy mekaanisesti sekä Tip-On-avautumis- että Blumotion-sulkeutumismekanismi. Tip-On Blumotion-kiskomekanismin avulla on mahdollista avata laatikko kevyellä painalluksella etulevyyn ja silti sulkea se pehmeästi ja äänettömästi. Tämä Blumin huippu-uutuus mahdollistaa vetimettömät etulevyt entistä helpommin ja vaivattomammin ja se on helppo asentaa.

        


 

« Edelliset 10   Seuraavat 10 »  

-->