Ajankohtaista


20.12.2018 :: Uutisia Ecolamilta

Päätimme selkeyttää huullosallastyöstöön soveltuvien altaiden mallistoa suosituimpiin ja laadukkaiksi todettuihin altaisiin. Näin pyrimme varmistamaan parhaan mahdollisen kosteudenkeston ja laadun valmiissa tuotteessa.

Ohessa esite allasmallistosta, joka astuu viomaan vuodenvaihteessa. Huullettavat tasot ovat 10 työpäivän tuotteita laskien siitä, kun allas saapuu tehtaallemme. Suositut OHIO-altaat ovat Ecolamin varastossa, joten näitä altaita käyttämällä toimitusaika on selvä jo tilausta tehdessä. Löydät kunkin altaan arvioidut toimitusajat esitteestä.

Lisäsimme esitteen loppuun vielä havainnekuvat kaikista erilaisista kiinnitystekniikoista, mitä eri altaille ja materiaaleille on saatavissa. Jos teillä on sovittuja kauppoja altailla, jotka eivät ole tulevassa huullosallasmallistossa, pyydämme teitä olemaan pikaisesti yhteydessä meihin. Voimme valmistaa allastasoja malliston ulkopuolisilla altailla vielä tammikuun ajan.

Kaikki uuden huullosmalliston altaat löytyvät myös tasotilausohjelmasta (http://tasotilaus.hahle.com/), joten tilaaminen on erittäin vaivatonta ja selkeää sitä kautta. Valitset vain oikean altaan listasta ja määrität sille paikan, me hoidamme kaiken altaan tilaamisesta lähtien.

Huullosesite 2019

Lisäinfoa extranetissä.

 

PS.

Joulun ajan suunta-autot eivät aja viikoilla 52-1. Viikolla 2 suunta-autot ajavat taas normaalisti.

Antoisia suunnitteluhetkiä ja mukavaa joulun odotusta.


 

14.11.2018 :: Joulun vaikutukset toimituksiin

HAHLE OY

Hahlen asiakaspalvelu ja varasto toimivat normaalisti. Hahlen varasto inventoidaan to-pe 20-21.12.2018. Inventointi vaikuttaa torstain ja perjantain toimituksiin.

ECOLAM OY

Ecolam on joulutauolla viikon 52. Tuotanto käynnistyy normaalisti viikon 1 keskiviikkona 02.01.2019.

Voit jättää tilauksesi tauon aikana normaalisti tasotilausjärjestelmään, sähköpostilla osoitteeseen ecolam@hahle.com tai faksilla numeroon 0201 809 361.

JOSADOOR OY

Josadoorin tuotanto on joulutauolla viikon 52. Talviloma pidetään poikkeuksellisesti tänä vuonna viikolla 1. Näin varmistamme katkeamattoman tuotannon keväällä.

Tauon vaikutus toimitusaikoihin alla:

Josadoorin toimisto on joulutauolla viikon 52. Voit jättää tilauksesi tauon aikana normaalisti ovitilausjärjestelmään, sähköpostilla osoitteeseen josadoor@hahle.com tai faksilla numeroon 0201 809 381.

Tuotanto käynnistyy normaalisti viikon 2 maanantaina 07.01.2019.

OTSOSON OY

Otsosonin asiakaspalvelu ja varasto toimivat normaalisti. Varasto inventoidaan pe 21.12.2018. Inventointi vaikuttaa perjantain toimituksiin.

JOSADOORIN MUUTOKSIA

Petsiväreihin otamme uutena valikoimaan 108 harmaan sävyn koivulle ja tammelle. Tällä värillä haemme suosittua 571 sävyä myös täydentämään puuovimallistoa. Muutoksen myötä 104 harmaa poistuu valikoimasta ja siirtyy erikoisväriksi 2018 lopussa.

Mallipaloja uudesta väristä on saatavilla Josadoorin asiakaspalvelusta.

Muistutamme vielä, että tilatessanne erikoisvärejä MDF oviin käytättehän NCS tai RAL kartastoja kuten aiemmin keväällä tiedotimme.

Hyvää syksyä,

Josadoorin asiakaspalvelu

 

 


 

10.9.2018 :: Vedinmallistoon paljon uutta

Vedinmallistossamme on paljon uutta! Löydät yhteenvedon uusista vetimistä tästä. Olethan jo päivittänyt vedintauluasi? Listan tänä syksynä poistuneita malleistamme löydät Extranetistä.


 

7.9.2018 :: Uusi ovi- ja tasohinnasto

Uusi ovi- ja tasohinnasto löytyy sähköisenä Extranetistämme. Yhteenvedon muutoksista löydät täältä.


 

29.6.2018 :: Ecolamin tuoteuutisia

PEILIOVIEN SARANOIDEN MUUTOS

Peiliovien sarana vaihtuu Blumin uuteen versioon, jossa on integroitu hidastin. Erillistä hidastinta ei enää tarvita!
110° Cristallo CLIP top BLUMOTION
-Avautumiskulma 110°
-Varteen integroitu vaimennusmekanismi, joka voidaan kytkeä päälle ja pois toiminnasta
Muutoksen myötä Blumin vakioaluslevyt käyvät Cristallo-saranaan.

LISÄÄ KOKOJA PEILIOVIMALLISTOOMME

Päivityksen yhteydessä mallistomme kasvaa kahdella ovikoolla, jotka sopivat 50 cm levyiseen peilikaappiin: 562 x 245 mm ja 703 x 245 mm. Ovet ovat jo tilattavissa Ecolamilta!

SPA-LEVYJEN MALLISTO

Vähäisen menekin seurauksena seuraavat kuosit poistuvat mallistostamme syyskuussa 2018:
- 4163WH Raitamänty
- 4235WH Magastammi
- 4161WH Kelomänty
- 4399WH Tropiikin aronia
- 3505XX Rajamarmori
- 3504XX Vaalea rajamarmori
-0901MC Micro musta
Lopetettavia kuoseja saa niin kauan, kuin varastoa riittää. Tarkistathan saatavuuden tarvittaessa asiakaspalvelustamme.


 

30.5.2018 :: Yhteenveto kevään muutoksista - ovet ja tasot

Uusi kevään 2018 ovi-ja tasohinnasto on julkaistu sähköisenä. Löydät sen Extranetistä. Kätevä yhteenveto Josadoorin ja Ecolamin kevään muutoksista mallistoomme on tässä.


 

3.5.2018 :: Hahle-ryhmän kesälomajärjestelyt 2018

Löydät tietoa kesälomajärjestelyistä täältä.


 

25.4.2018 :: EuroCucina 2018

Uusia tuulia messuilta

Hahle kävi tutustumassa uusimpiin trendeihin Milanon EuroCucina-messuilla. Tutustu laatimaamme raporttiintästä.

 


 

19.4.2018 :: Blumilta tänä keväänä

Uutta Blumilta

Blumin kevään uutuudet ovat kohta varastollamme. 155° saranat ja Cristallo-saranat uudistuvat. Lisäksi Blum lanseeraa tuotesarjan ohuille etusarjoille ja oville, joissa on käytetty uutta EXPANDO T-kiinnitystä.Mallistossa on sarana sekä LEGRABOX- ja AVENTOS -etusarjakiinnikkeet. Tutustu tarkemmin tästä.

Legrabox

LEGRABOXIN kiskojen uudistus

LEGRABOXIN kiskotyyppi vaihtuu BLUMIN uuteen BLUMOTION S-kiskoon. Uusi kisko korvaa sekä LEGRABOXIN BLUMOTION-kiskon että TIP-ON BLUMOTION-kiskon. Toisin sanoen sama kisko käy molempiin LEGRABOXIN laatikkotyyppeihin. Päivitämme varastoamme sitä mukaa, kun vanhat kiskot loppuvat. Tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme!


 

19.1.2018 :: Magisso-tiskiliinatelineet

Magisso-tiskiliinatelineet nyt saatavilla Hahlelta. Lisää tietoa tästä linkistä.

 

Magisso

 


 

« Edelliset 10